Carmol M este recomandat pentru diminuarea durerilor musculare şi articulare, inclusiv în cazul complicațiilor apărute la persoanele cu mobilitate redusă. Acesta parfumează şi catifelează pielea, determină relaxarea musculară şi contribuie la revigorarea organismului.

Complex unic de ingrediente
special alese pentru sănătatea ta.

Datorită uleiului de cimbru, Carmol M înlătură disconfortul muscular determinând relaxarea musculară.

Mentolul din compoziția loțiunii Carmol M stimulează circulația și produce dilatarea vaselor de sânge, determinând inițial o senzație de răceală pe piele, urmată de vasodilatație și încălzire. Datorită uleiului de cimbru, Carmol M înlătură disconfortul muscular și determină relaxarea musculară.

Terpineolul tonifică organismul, iar glicerina hidratează şi hrănește pielea. Efectul final al loțiunii catifelează şi parfumează pielea, iar organismul este revigorat şi contracturile musculare ameliorate.

Deoarece stimulează terminațiile nervoase, influențând astfel ameliorarea contracturii musculare, a pruritului, determinând scăderea riscului apariției afecțiunilor tegumentare, a durerilor articulare şi a atrofiilor musculare, Carmol M este recomandat pentru masajul persoanelor imobilizate sau care se mobilizează cu dificultate.

Mod de utilizare

  • Carmol M este o loțiune pentru masaj zilnic. Se aplică pe pielea intactă, fără leziuni, pe toată suprafața corporală, prin masaj ușor și nu se clătește după aplicare.
    Loțiunea Carmol M nu se folosește sub pansament compresiv și nici pentru masajul segmentelor corporale care prezintă dilatații vasculare (vene varicoase). Acest produs nu se utilizează la copiii sub 3 ani.
Vezi Prospect

Mențiuni suplimentare:

  • Nu se vor masa segmentele corporale care prezintă vene varicoase.
  • Nu se va utiliza la copii sub 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Durata maximă recomandată pentru utilizarea neîntreruptă este de 21 de zile consecutive.
  • Pentru uz extern.
  • Nu se aplică pe mucoase sau pe pielea care prezintă leziuni.